Tankestrømme

Kunne du tænke dig en tankestrøm, der matcher dit behov her og nu?

Send en mail til husetpaahovedet@gmail.com med et par linjer om, hvilke følelser der fylder hos dig lige nu. Det kan f.eks. være nok at skrive “Jeg føler mig utilstrækkelig”, “Jeg har en følelse af skyld” eller “Jeg har et udviklingshæmmet barn, og synes det er svært at omgås andre udviklingshæmmede børn, da jeg har nok i mit eget – er der noget, der kan hjælpe mig videre?”.

Du kan også nøjes med et ord: eksempelvis vrede, tristhed eller hvorfor?

Alle henvendelser vil blive læst og besvaret med nogle velvalgte ord fra tankestrømmen, du forhåbentlig kan spejle dig i.

Jeg har et rum i mit hus, jeg ikke kan li’.

Lukker døren derind. Nogle gange går den op …
Smækker den i med al min vredes kraft,

men min dag har besluttet sig.

Det lilla græs smager af salt.
Vandet med mine tårer.

Min sjæl er flækket.

Har mistet mig selv og min drøm.
En smerte på størrelse med uendeligheden.

Ønsker du fortsættelsen på denne tankestrøm, kan du downloade den her

Du er også meget velkommen til at ringe til mig og dele, hvad tankestrømmen gør ved dig, når du læser den. Alle følelser er ok også dem, som du i første omgang ikke bryder dig om. Ved at turde sætte ord på dine følelser og dele dem – også de mere tabubelagte – kommer du et skridt tættere på en accept.

Dit barn kan mærke, hvordan du har det – selv når du ikke udtrykker det – det kan tro, at det er fordi der er noget galt med det, hvorfor det kan få sværere ved at accepterer sig selv, som det nu engang er født. Det er der ingen af os mødre, der ønsker. Derfor er det så vigtigt, at vi som forælder tager ansvar for vores følelser, fordi de påvirker vores børns trivsel.